Förvaringslösningar för olika rum i bostadsprojekt och hus

Vi började tillverka garderobsinredning i Hillerstorp 1947. Idag erbjuder vi flera inredningspaket och städsektioner i olika bredder med eller utan måttanpassade skjutdörrar framför. 

Visa upp eller gömma undan?

En vägghängd förvaring går utmärkt att dölja bakom måttanpassade skjutdörrar.

Projex

Är du husfabrikant?

För dig som husfabrikant hjälper vi dig gärna med att ta fram en vägghängd förvaring från Pelly System. Vi erbjuder även måttanpassade skjutdörrar från Mirro.

Våra förvaringslösningar passar utmärkt i husets olika rum - både med och utan måttanpassade skjutdörrar framför. För dig som huskund erbjuder vi både standardval och tillval.

Tillverkningen av våra måttanpassade skjutdörrar från Mirro sker i vår fabrik i Nässjö - alltså mitt i de småländska skogarna.

Pelsysland Tillverkning

Kort om vårt miljöarbete

Vi på Pelly Group brinner för hållbarhet! Vårt små- ländska gnetande har satt grunden för hur vi tänker material & resursekonomiskt. 2020 tog vi nästa steg genom att flytta vår fabrik från Hillerstorp till Nässjö och skapa ett Träcentrum. Att gå från två fabriker till en skapar många effektiviserings-möjligheter där några är: Effektivisering av lokaler (värme och belysning), samordna transporter till och från våra fabriker (CO2 utsläpp), öka utnyttjande graden i våra maskiner.

Läs mer...

Ladda ner vår projektfolder

Fyll i dina uppgifter nedan och ladda ner vår projektfolder i PDF-format.

projektfolder
Toppbild Inredningspaket Juni 2022

Färdiga inredningspaket

För att förenkla inköpsprocessen har vi tagit fram ett antal inredningspaket i olika bredder och djup för hemmets olika rum.

De nya färdiga inredningspaketen finns som Start (Baspaket) och som Komplett - inredningspaket inklusive funktionella produkter anpassade för hemmets olika behov och rum.

Paketen finns i djupen 510 mm och 300 mm och levereras i olika måttintervall som går att måttanpassa på plats. Det är alltid sektionen som är 815 mm som kapas för önskad bredd inom intervallet.

Det är optimalt att komplettera inredningspaketen med skjutdörrar från Mirro framför! För varje paket har vi angett det antal skjutdörrar som rekommenderas – glasklart och enkelt!

Måttanpassade skjutdörrar från Mirro

I vårt sortiment erbjuder vi flera olika måttanpassade skjutdörrsmodeller både med och utan aluminiumprofiler. Det går att välja mellan olika färger, material och ytor. Bakom skjutdörrarna är det optimalt att komplettera med en vägghängd förvaring.

Varje skjutdörr måttanpassas och byggs i vår fabrik i Nässjö, kontakta oss gärna för offert.

Pelsysland Mattanp