Återförsäljare

Vi började tillverka garderobsinredning i Hillerstorp 1947. Idag erbjuder vi, som en koncern och en leverantör, flera olika färdiga inredningspaket och städsektioner i olika bredder med eller utan måttanpassade skjutdörrar framför. I vårt sortiment har vi också bänkskivor, stänkpaneler, diskhoar och blandare i olika stilar och prisklasser.

För dig som återförsäljare hjälper vi dig både att supporta de projektkunder och slutkonsumenter som du har kontakt med.

Vårt team på innesälj och kundsupport hjälper dig gärna!

Se mer under ÅF-login

Sober Ask Struktur

Bruttoprislista

Här kan du ladda ner vår bruttoprislista med hela sortimentet från både Mirro och Pelly System.

Ladda ner vår projektfolder

Fyll i dina uppgifter nedan och ladda ner vår projektfolder i PDF-format.

projektfolder

LOGIN

LOGIN är en sida för dig som kund till oss. Här kan du ladda ner våra logotyper, bilder, kampanjmaterial och annat som du kan ha nytta av i kommunikationen med dina kunder. Saknar du inloggningsuppgifter till LOGIN-sidan är du varmt välkommen att kontakta vår Innesälj och kundsupport.

Sober Sten Terrazzo

Vanliga frågor

Önskar du svaren på de vanligaste frågorna som vi får hittar du dem här.

Question Mark G56ce69e76 1920

Tillverkningen av våra måttanpassade skjutdörrar från Mirro och våra skräddarsydda bänkskivor och stänkpaneler från LG Collection sker i vår fabrik i Nässjö - alltså mitt i de småländska skogarna.

Pelsysland Tillverkning

Kort om vårt miljöarbete

Vi på Pelly Group brinner för hållbarhet! Vårt små- ländska gnetande har satt grunden för hur vi tänker material & resursekonomiskt. 2020 tog vi nästa steg genom att flytta vår fabrik från Hillerstorp till Nässjö och skapa ett Träcentrum. Att gå från två fabriker till en skapar många effektiviserings-möjligheter där några är: Effektivisering av lokaler (värme och belysning), samordna transporter till och från våra fabriker (CO2 utsläpp), öka utnyttjande graden i våra maskiner.

Läs mer...

Färdiga inredningspaket

För att förenkla inköpsprocessen har vi tagit fram ett antal inredningspaket i olika bredder och djup för hemmets olika rum.

De nya färdiga inredningspaketen finns som Start (Baspaket) och som Komplett - inredningspaket inklusive funktionella produkter anpassade för hemmets olika behov och rum.

Paketen finns i djupen 510 mm och 300 mm och levereras i olika måttintervall som går att måttanpassa på plats. Det är alltid sektionen som är 815 mm som kapas för önskad bredd inom intervallet.

Det är optimalt att komplettera inredningspaketen med skjutdörrar från Mirro framför! För varje paket har vi angett det antal skjutdörrar som rekommenderas – glasklart och enkelt!

Tillval för vägghängd förvaring

En bra grundförvaring i det nya boendet uppskattas givetvis av den som flyttar in. Sedan kan kunden komplettera med fler produkter för sina unika behov hos någon av våra återförsäljare.

Skjutdörrar som är måttanpassade efter dina behov

Inget hem är det andra likt. Du och din familj har precis som andra familjer unika behov av förvaring och önskemål kring var i ert hem ni har behov av att placera skjutdörrar. Samtliga våra skjutdörrsmodeller tillverkas på millimetern, både på bredden och på höjden, efter ditt utrymme - till och med om tak och golv är lite ojämna.

Tyu