Pellysystem Miljo5

Skjutdörrar

Skjutdörrar är optimala när du önskar att dölja din förvaring. Du kan välja mellan flera olika profiler och ytor på skjutdörrarna. Välj mellan materialval som melamin, spegel eller glas.

Innanför skjutdörrarna kan du komplettera med en vägghängd förvaring från Pelly System eller en måttanpassad garderobsinredning från vårt systerbolag Mirro.

Det går även utmärkt att använda skjutdörrar framför en garderob eller förvaringslösning som redan finns på plats i ditt hem.

Mirro som är en del av Pelly Group-koncernen erbjuder även måttanpassade skjutdörrar med fler valmöjligheter än de som Pelly System kan erbjuda.

Behöver du hjälp eller har frågor? Besök vår supportsida.

Modell 100 - skjutdörr i fasta mått.

Skjutdörr i fasta mått med diskret aluminiumprofil. Lagervara.

Modell 100 är en skjutdörr i fasta mått med diskret aluminiumprofil och kullagrade golvhjul. Modell 100 finns som lagervara hos våra återförsäljare i två fasta bredder: 612 och 912 mm. Komplettera med dubbelhäftande tejp för enkel montering av golvskenan. Profilen är i silver och fyllningen är vit melamin. Kombinera gärna med utanpåliggande spröjs. Passar till öppningshöjd 2270-2290 mm.

Till produkt

Modell 300 Alu - måttanpassad skjutdörr i aluminium

Måttanpassad skjutdörr med smal, diskret profil i aluminium och flera olika valmöjligheter när det kommer till färg och material. Beställningsvara.

Måttanpassad skjutdörr med smal, diskret profil i aluminium som ger en riktigt stabil skjutdörr. Både golvhjul och topphjul är kullagrade och ger en säker och tyst gång i många år framöver. Golvskenan levereras med dubbelhäftande tejp för enkel montering. Du kan välja profil i silver eller vitt och kombinera med hela vårt sortiment av fyllningar. Kombinera gärna med utanpåliggande spröjs. Max öppningshöjd 2450 mm. Max dörrbredd 1220 mm.

Till produkt

Hitta fler lösningar på Mirro

Är du intresserad av fler skjutdörrar? Klicka här för att komma in på Mirro där det finns ett stort utbud.