Pellysystem Miljo27

Vill du veta mer om oss?

Pelly System började tillverka garderobsinredning 1947 i småländska Hillerstorp.

Sortimentet består av vägghängd förvaring med allt från bärlister, hängskenor och hyllor till utdragbara korgar och smarta tillbehör - helt enkelt bra förvaring baserat på skandinavisk designtradition. I sortimentet ingår även skjutdörrar.

Om Pelly System

Vi började tillverka garderobsinredning i småländska Hillerstorp redan 1947. Och även om mycket har förändrats sedan dess så lever faktiskt mycket av hantverket från förr kvar än idag, vilket vi också förde vidare när vi även började tillverka skjutdörrar för snart tjugo år sedan. Till exempel är varje skjutdörr som lämnar oss sågad och monterad för hand, och allt detta sker fortfarande i vår fabrik i Hillerstorp. 

 

Pellysystem Miljo11

Pellykoncernen

I Pellykoncernen ingår Pelly Components AB, UAB Pelly Baltic, Mirro AB samt LG Collection. Mirro innefattas av varumärkena Mirro, som säljer måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar, och Pelly System, som erbjuder smarta och funktionella hyll- och förvaringssystem. LG Collection tillverkar bland annat måttanpassade bänkskivor och stänkskydd. Pelly Components är en av de ledande leverantörerna av förvaringslösningar i Norden och kunderna består av tillverkare inom köks-, badrums-, och garderobsindustrin.

Svensk design och egen produktion

Pelly Component som är en av de ledande leverantörerna av förvaringslösningar i Norden och kunderna består av tillverkare inom köks-, badrums-, och garderobsindustrin. I den egna fabriken som ligger i Kaunas, Litauen, tillverkas en stor del av sortimentet.

Rectangle 101

LG Collection

LG Collection som tillverkar bland annat måttanpassade bänkskivor. I mer än 40 år har bolaget introducerat nya material och smarta lösningar i svenska kök och kollektionerna förnyas hela tiden med spännande valmöjligheter.

Lg Coll Noble Olympus 18 72

Mirro

Mirro som har tillverkat måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar i över 20 år. Garderobslösningarna skräddarsys exakt efter kundens unika mått, behov och personliga stil. Tillverkningen sker i småländska Nässjö.

Mirro Fa Works Diamant Vindsvaning Snedkap

Pelly Group

Pelly Groups bolag utvecklar produkterna utifrån en skandinavisk designtradition och kunders önskemål om en enkelhet och renhet i färg och form. Företaget vill medverka till att skapa smarta och funktionella förvaringslösningar för hemmets alla rum.

Befintlig Garderob

Vill du jobba med oss?

Pelly System ingår i koncernen Pelly Group som är en av de ledande leverantörerna i Norden av inrednings- och förvaringsprodukter i hemmet. I Pelly Group ingår Pelly System, Mirro AB, Pelly Components AB och UAB Pelly Baltic. Koncernen omsätter ca 318 MSEK och har ca 230 anställda.

Mirro17 0738