Nyheter 2021

Här kan du ta del av våra nya produkter som vi lanserar 1 mars 2021. Produkterna höjer din vägghängda förvaring i hemmets olika rum till en ny nivå.

Högre hängskena

Grunden i den vägghängda förvaringen är hängskenan som monteras enkelt på en bärlist. Nu lanserar vi en högre hängskena med mått 2316 mm. Det innebär att du kan placera bärlisten och hängskenan ända upp mot taket och få ännu mer utrymme för förvaring.
Se bärlist, hängskena och väggskena

Klädstångshållare

Med den nya klädstångshållaren som fästs i våra konsoler för trådhyllor och konsoler (270 mm och 470 mm) för trähyllor sitter klädstången riktigt stabilt i din förvaring.
Se klädstång och klädstångshållare

Konsol dubbel för trähylla med jack anpassat för klädstångshållare

Två av våra konsoler för trähylla (270 mm och 470 mm) har nu ett jack anpassat för klädstångshållare. Perfekt om du önskar en klädstång i din vägghängda förvaring med hyllplan ovanför.
Se konsoler

 

Tvättstuga

Avdelare för vägghängd förvaring

Med en avdelare för vägghängd förvaring kan du på ett snyggt sätt avskärma exempelvis dina städartiklar från dina kläder.
Se avdelare för vägghängd förvaring

Förvaringskorgen

Förvaringskorgen är perfekt för dig som önskar en given plats för exempelvis  dina städartiklar eller skovårdsprodukter i din vägghängda förvaring. Du kan komplettera förvaringskorgen med krokar. Paketet innehåller en krok för dammsugarslang, två krokar för golvmoppar och två krokar för handdukar eller trasor.
Se förvaringskorg med krokar

 

Monteringsprofil 2700mm

Monteringsprofil för avslutningssida

Monteringsprofilen gör det enklare för dig att montera en avslutningssida. En avslutningssida har du behov av om du exempelvis inte kan placera din vägghängda förvaring mellan två befintliga väggar.
Se monteringsprofil

Fäste till Trähylla

Fäste till trähylla

Med dessa fästen är det enkelt att montera en trähylla på konsoler. Du skruvar enkelt fast fästena på trähyllan och trycker sedan ner den i konsolerna.
Se fäste till trähylla

 

I vår koncern Pelly Group ingår även Mirro som erbjuder måttanpassad garderobsinredning och skjutdörrar. I år lanserar vi för första gången vårt sortiment från Mirro och Pelly System tillsammans. Spana in nyheterna från Mirro här.