Pellysystem Miljo26

Walk in closet

Det är många som fantiserar om en walk in closet. Och med en vägghängd förvaringslösning från Pelly System är det enkelt att ge varje plagg, accessoar och sko en genomtänkt plats.

Walk in closet

Oavsett om du har ett rum över i din bostad eller ett mindre utrymme i källaren som står och samlar damm är det möjligt att skapa en walk in closet.

Med vår vägghängda förvaringslösning är det enkelt! Du börjar med att skruva fast en bärlist på väggen. På bärlisten hänger du sedan hängskenor som du kompletterar med konsoler, utdragsramar, korgar och de tillbehör du behöver för att ge varje plagg och accessoar en given plats.

Vill du visa upp eller gömma undan dina kläder? Med skjutdörrar döljer du din förvaring på ett snyggt och praktiskt sätt.

Låt drömmen om en egen walk in closet (eller dressing room, som vissa väljer att kalla det) bli verklighet!

Med vårt planeringsverktyg kan du skissa både på din förvaring och på dina skjutdörrar.

Vi har satt ihop ett antal färdiga inredningslösningar för att underlätta när du planerar din förvaring. Dessa kan du utgå från när du skapar förvaringen efter dina unika behov.

Önskar du en exklusiv walk in closet som är måttanpassad? Vårt systerbolag Mirro som är en del av Pelly Group-koncernen erbjuder måttanpassad garderobsinredning. Garderobsinredningen från Mirro tillverkas mitt i de småländska skogarna i Nässjö.

Pellysystem Miljo27

Kom i kontakt

Vill du få tag på någon hos oss? Välkommen att kontakta någon av oss som jobbar på Pelly System.