Opal Vit Fyllning

Sovrum

En god natt sömn gör att kroppen kan återhämta sig och göra sig redo för att möta dagens utmaningar. Därför är det extra viktigt att skapa ordning, lugn och harmoni i ditt sovrum.

Även i ett sovrum med begränsad yta kan du sätta upp en vägghängd inredning. Eller varför inte skapa ett eget provrum i rummet? Snyggt, enkelt och praktiskt.

Sovrum

I sovrummet är det härligt att ha ordning och reda. Här är det praktiskt att förvara både kläder, skor och sängkläder.

Med vår vägghängda förvaringslösning kan du skapa en optimal plats för kläderna. Tröjor är perfekta att förvara i tråd- eller meshkorgar. Klänningar och skjortor hängs med fördel på klädstänger och byxor hängs bäst och snyggast upp på ett eller flera byxutdrag. Med vårt flexibla system har du möjlighet att skräddarsy din förvaring.

Du börjar med att skruva fast en bärlist på väggen. På bärlisten hänger du sedan hängskenor som du kompletterar med konsoler, utdragsramar, korgar och de tillbehör du behöver för att ge varje plagg och accessoar den plats som du önskar.

Vill du visa upp eller gömma undan? Med skjutdörrar döljer du din förvaring på ett snyggt och praktiskt sätt.

Vi har satt ihop ett antal färdiga inredningslösningar för att underlätta när du planerar din förvaring. Dessa kan du utgå från när du skapar förvaringen efter dina unika behov.

Pelly System Dam Herr

Kom i kontakt

Vill du få tag på någon hos oss? Välkommen att kontakta någon av oss som jobbar på Pelly System.