Förvaring för en aktiv fritid

Inspiration för hemmets alla utrymmen

Vad sägs om att inreda din kontorsplats med en smart förvaringslösning från Pelly System?

Skapa ordning och reda i barnens rum

Rum

Starta med väggskenor och konsoler för din vägghängda inredning och därefter är det bara att välja om du vill bygga på med hyllor, korgar, klädstång, skohållare eller byxutdrag. Det är ditt behov som styr valet av förvaringslösning. Här kan du inspireras av förvaringslösningar för hemmets alla rum.  

Förvaring i hallen

Välkommen hem! Med smarta förvaringslösningar i hallen slipper du mötas av kaos när du kommer hem från jobbet eller skolan. Med olika storlekar på våra hyllor och korgar finns det lösningar för både djupa och grunda utrymmen.

Förvaring i sovrummet

Att vakna upp i ett sovrum där allt har sin plats ger harmoni. Även i ett sovrum med begränsad yta kan du sätta upp en vägghängd inredning. Eller varför inte skapa ett eget provrum i rummet? Snyggt, enkelt och praktiskt.

Förvaring i barnrummet

Vi vet ju hur det brukar se ut i små-folkets rum. Med en snygg och smart förvaring slipper slipper du både kaos och att råka kliva på leksaker. Det är dessutom smidigt och enkelt att anpassa förvaringen i takt med att barnen växer och behoven förändras.

Walk-in-closet

Skapa din egen walk-in-closet. Har du inte ett helt rum att inreda kan du skapa ett "rum i rummet" och få känslan av ett eget dressingroom.

Förvaring i tvättstugan

Med smart och flexibel förvaring blir det ett rent nöje att vara i tvättstugan. Behöver du hyllor för tvättmedel eller korgar för handdukar och lakan? Då är en vägghängd förvaring med hyllor och korgar den mest praktiska lösningen. Men har du inte plats för är ett startkit som du enkelt kan flytta på ett bra alternativ.

Förvaring för kontoret

Med rätt förvaring på ditt kontor blir det enklare att hålla reda på både räkningar och ritningar. Vill du dessutom dölja din kontorsplats gör du det på ett snyggt sätt med måttanpassade skjutdörrar.

Förvaring i vardagsrummet

Böcker, tavlor och blommor...I vardagsrummet förvaras det mesta. Med ett flexibelt hyllsystem blir hemmet mer ombonat. Med väggskenor, konsoler och trähyllor kan du skapa ditt eget hemmabibliotek.