Förvaring för en aktiv fritid

Inspiration för hemmets alla utrymmen

Skapa ordning och reda i barnens rum

Rum

Starta med väggskenor och konsoler för din vägghängda inredning och därefter är det bara att välja om du vill bygga på med hyllor, korgar, klädstång, skohållare eller byxutdrag. Behovet bör styra valet av förvaringslösning. Nedan kan du inspireras av förvaringslösningar för hemmets olika utrymmen.  

Förvaring i hallen

Välkommen hem! Med smarta förvaringssystem slipper du mötas av kaos i hallen när du kommer hem från jobbet. Med olika storlekar på både djup och bredd på hyllorna och möjlighet till utdragbara klädstänger finns det lösningar för både djupa och grunda utrymmen.

Förvaring i sovrummet

Vore det inte skönt att vakna upp där var sak har sin plats? Vi tror att det är lättare att vakna utvilad om man har bra förvaring. Även i ett litet sovrum kan du sätta upp vägghängd inredning från Pelly System och skapa ett eget provrum i rummet. Snyggt, enkelt och praktiskt.

Förvaring i barnrummet

Vi vet ju hur det brukar se ut i små-folkets rum. Med snygg och smart förvaring slipper du tjatet. Det mesta i alla fall. Det är dessutom smidigt och lätt att anpassa förvaringen i takt med att de växer och behoven förändras.

Walk-in-closet

Skapa din egen walk-in-closet. Har du inte ett helt rum att inreda kan du skapa ett "rum i rummet" och få känslan av ett eget dressingroom.

Förvaring i tvättstugan

Med smart och flexibel förvaring blir tvätten ett rent nöje. Behöver du hyllor för tvättmedel och dylikt eller behöver du korgar för handdukar och lakan? Ett startkit som man enkelt kan flytta på är praktiskt för att dela upp tvätten i olika kulörer.

Förvaring för kontoret

Organiserat kaos eller bara kaos? Med rätt förvaring blir det lätt att hålla reda på allt från räkningar till ritningar.

Förvaring i vardagsrummet

Böcker, tavlor och blommor...I vardagsrummet förvaras det mesta. Med ett flexibelt hyllsystem blir hemmet mer ombonat. Med väggskenor, konsoler och trähyllor kan du skapa ditt eget hemmabibliotek.