Startpaket Art500010+Meshpaket Art500011 Styling1

Hall

Välkommen hem!

Hallen är det första utrymmet du möts av i ditt hem. Att skapa ett lugn och ordning här är a och o. Med smarta förvaringslösningar i hallen slipper du mötas av kaos när du kommer hem från jobbet eller skolan. Med olika storlekar på våra hyllor och korgar finns det lösningar för både djupa och grunda utrymmen.

För att göra det enkelt för dig har vi tagit fram färdiga inredningspaket för hemmets olika rum.

Hall

Med en vägghängd förvaringslösning från Pelly System har du alla förutsättningar att skapa en välorganiserad hall med klädstänger, korgar och hyllor där skorna prydligt kan stå i rad. När du frigör kläder och skor från golvet får du både en hall som skapar lugn och som gör det lätt att städa.

Det smarta med en vägghängd förvaringslösning är att den är så flexibel. Hänger du upp vår bärlist kan du enkelt ändra din förvaring eftersom  hängskenorna går att flytta i sidleds.

Det innebär att du exempelvis kan placera klädstången lite lägre då barnen är små och sedan enkelt kan höja den med tiden - utan att behöva borra fler hål i väggen.

Tråd- och meshkorgar är optimala att ha i en hall. För dig som vill skapa extra ordning är vårt tips att låta varje familjemedlem ha var sin korg att förvara sina vantar, mössor, nycklar, plånböcker, mobiler och andra prylar i.

Ett annat smart sätt att skapa harmoni i hallen är att placera skjutdörrar framför den vägghängda förvaringen. Vi erbjuder skjutdörrar både från Pelly System och Mirro.


Har du en mindre hall är vårt tips att du väljer spegel som yta på dina skjutdörrar - det skapar en upplevelse av rymd i hallen och dessutom är det praktiskt att kunna se att mössan sitter rakt eller att luggen är välkammad innan du ger dig ut på dina äventyr.

Vi har satt ihop flera färdiga inredningspaket för hallen i olika bredder:
Inredningspaket Komplett Hall 1250-1400 mm
Inredningspaket Komplett Hall 1400-1950 mm
Inredningspaket Komplett Hall + Städ A 1400-1950 mm
Inredningspaket Komplett Hall + Städ B 1650-2150 mm

 

Pellysystem Miljo27

Kom i kontakt

Vill du få tag på någon hos oss? Välkommen att kontakta någon av oss som jobbar på Pelly System.