Barnrum

Barnrum

Att skapa ett organiserat barnrum skapar lugn både för barn och vuxna. Med en vägghängd förvaringslösning finns förutsättningar att ge både kläder och leksaker en given plats.

Barnrum

Vi vet ju hur det brukar se ut i små-folkets rum. Med en snygg och smart förvaring slipper du både kaos och att råka kliva på leksaker. Det är dessutom smidigt och enkelt att anpassa förvaringen i takt med att barnen växer och behoven förändras.

Med en vägghängd förvaringslösning från Pelly System har du möjlighet skapa ett välorganiserat barnrum med plats både för kläder, skor, böcker och leksaker. Att frigöra golvyta gör dessutom barnens rum betydligt mer lättstädat.

Det smarta med en vägghängd förvaringslösning är att den är så flexibel. Det enda du skruvar i väggen är bärlisten. På denna hänger du sedan hängskenorna som du sedan fäster konsoler på.
Det innebär att vårt flexibla vägghängda förvaringssystem kan växa tillsammans med barnen.

Då barnen är små kan klädstängerna hänga i en höjd som gör att de själva kan hänga sina plagg på plats. Hänger du upp våra tråd- och meshkorgarna lågt är det enkelt för barnen att själva samla ihop sina leksaker i dessa.

Ett annat smart sätt att skapa harmoni i barnrummet är att placera skjutdörrar framför den vägghängda förvaringen. Givetvis går det utmärkt att ha skjutdörrar framför klädförvaringen men ha en öppen förvaringslösning för böcker och leksaker.

Vi har satt ihop ett antal färdiga inredningslösningar för att underlätta när du planerar din förvaring. Dessa kan du utgå från när du skapar förvaringen efter dina unika behov.

Kom i kontakt

Vill du få tag på någon hos oss? Välkommen att kontakta någon av oss som jobbar på Pelly System.