Inspiration

Starta med väggskenor och konsoler för din vägghängda inredning och därefter är det bara att välja om du vill bygga på med hyllor, korgar, klädstång, skohållare eller byxutdrag. Behovet bör styra valet av förvaringslösning. Nedan kan du inspireras av förvaringslösningar för hemmets olika utrymmen.  

Förvaring i hallen

Välkommen hem! Med smarta förvaringssystem slipper du mötas av kaos i hallen när du kommer hem från jobbet. Med olika storlekar på både djup och bredd på hyllorna och möjlighet till utdragbara klädstänger finns det lösningar för både djupa och grunda utrymmen.

Förvaring i barnrummet

Vi vet ju hur det brukar se ut i små-folkets rum. Med snygg och smart förvaring slipper du tjatet. Det mesta i alla fall. Det är dessutom smidigt och lätt att anpassa förvaringen i takt med att de växer och behoven förändras.

Walk-in-closet

Skapa din egen walk-in-closet. Har du inte ett helt rum att inreda kan du skapa ett "rum i rummet" och få känslan av ett eget dressingroom.

Förvaring i tvättstugan

Med smart och flexibel förvaring blir tvätten ett rent nöje. Behöver du hyllor för tvättmedel och dylikt eller behöver du korgar för handdukar och lakan? Ett startkit som man enkelt kan flytta på är praktiskt för att dela upp tvätten i olika kulörer.

Förvaring i vardagsrummet

Böcker, tavlor och blommor...I vardagsrummet förvaras det mesta. Med ett flexibelt hyllsystem blir hemmet mer ombonat. Med väggskenor, konsoler och trähyllor kan du skapa ditt eget hemmabibliotek.